mobile menu
mobile menu

Aandacht voor ambacht

Het ambacht staat volop in de belangstelling. Klanten willen best iets meer betalen voor mooie, ambachtelijke producten, die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

Daar kunt u als bloemist op inhaken. Presenteer uzelf als ambachtsman of -vrouw en laat zien wat u in huis heeft. Werk in het zicht van de klanten, ook als u bijzonder bloemwerk maakt, zoals rouw- en bruidsbloemwerk.

De ambachtelijke uitstraling van uw winkel kunt u versterken door samen te werken met andere creatieven met aandacht voor ambacht, zoals kunstenaars, ontwerpers of pottenbakkers. Organiseer een expositie in uw winkel of maak een combinatie van elkaars werk. Ook jonge ontwerpers houden zich steeds vaker bezig met de eigentijdse toepassing van oude ambachten.

Samenwerken met zo’n jonge hond kan bijzonder inspirerend werken. Niet naar de Dutch Design Week geweest in oktober? Volgend jaar zeker doen!

Bron: Bloemenbureau Holland

Novi's FleuraMetz - nieuw in het assortiment

Deze producten zijn afgelopen week nieuw in ons assortiment opgenomen. Heeft u interesse in bepaalde producten? Vraag dan de beschikbaarheid en prijs na bij uw verkoper. Hou er rekening mee dat sommige producten beperkt beschikbaar zijn, zowel qua leverperiode als in aantal.

Lees meer

Mama Mia – Crocosmia!

Ook al komt de Crocosmia oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, in Nederland zijn wereldwijd de meest variëteiten te vinden.

Lees meer