mobile menu
mobile menu

Missie & strategie

FleuraMetz wil uw wereldwijde full-servicepartner zijn in bloemen, planten en accessoires. Niet alleen kenmerken de sterke kwaliteit en de verschillende manieren van inkopen de werkwijze van dit bedrijf, ook voor adviezen over trends, on- en offline communicatie en prettig, persoonlijk contact zijn zowel grote als kleine ondernemingen bij FleuraMetz aan het juiste adres. 

Afhankelijk van het marksegment waarin u actief bent, zijn er verschillende inkoopconcepten. De drie meest gangbare zijn Cash & Carry, Tour en Webshop. Door de snelle ontwikkelingen op onlinegebied, kunnen we steeds vaker combinaties van deze inkoopmogelijkheden aanbieden. Welke manier het beste bij u past, kunnen onze medewerkers helder uitleggen.

Deze gelijkwaardige manier van werken is te herkennen in elk onderdeel van de organisatie. Men begrijpt en vertrouwt elkaar omdat er op een no-nonsense manier met elkaar wordt omgegaan. Als klant van FleuraMetz merkt u dit, omdat we bedoelingen boven regels plaatsen en onze drie kernwaarden blijven uitdragen: Verantwoordelijk, menselijk en voorwaarts.

FleuraMetz beweegt mee met de snel veranderende omgeving en ziet haar partnerproducenten en partnerbloemisten graag gezamenlijk werken aan een florissante toekomst. Groeien is niet per se groter worden, maar per se beter. Successful. Together.