mobile menu
mobile menu
Reacties

DIY | Stoere Urban Tane-creatie

Een krachtige, unieke en verrassende rozenmix. ‘Glances of Decofresh’ verrast elke twee maanden met selectie prachtige rozen. Maart en april zijn voor ‘Glances of Urban Tane’, waar u met deze DIY een krachtig arrangement kunt neerzetten. Voor wie is dit een geschikt stuk?

Glances of Urban Tane wordt gekenmerkt door stoere, nonchalante en trendy rozen. Misschien heeft u al een glimp van deze mix opgevangen in het FleuraMetz BLAD. Of ze nu apart of met elkaar worden gebruikt, in een boeket of arrangement, de sfeer van de populaire trend blijft aanwezig. Elke creatie krijgt sterke vormen en zachte details, wat het geheel een nonchalant gevoel geeft.

“Snijd de doornen van de stelen voor een zachter eindresultaat. Behoefte aan een ruwe uitstraling? Laat dan juist een aantal doornen zitten."

 
Meer weten over Glances of Decofresh en de mixen die nog gaan komen? Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Uiteraard kent ook uw verkoper de meest actuele aanbieding.

PLANTS | Casa botanica: de woontrend van 2019

In deze gastblog neemt De interieurcoach u mee in de woontrend van 2019: Casa botanica. Van tropische palmen tot zelf gestekte planten en groene muren: het hoort allemaal bij deze trend. “Het is heel rustgevend voor lichaam en geest om je te omringen met groen.”

Lees meer

TIPS & TRICKS | Uw bloemenwinkel klaar voor het voorjaar!

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil kent de strijd als geen ander. Nieuw seizoen, nieuwe spullen. Bianca: “Met de nieuwe potterie, gaat dat wat over is in de uitverkoop. Maar, wat als je dit kan verkopen voor de vraagprijs?”.

Lees meer