mobile menu
mobile menu
Reacties

SPOTTED | Kleurrijke pluktuin op Trade Fair

Op 6 en 7 maart vond de Trade Fair in Naaldwijk (NL) plaats. Preferred Supplier Zentoo presenteerde in het World Horticenter prachtige boeketinspiratie, verschillende duurzame verpakkingen én een kleurrijke chrysantenpluktuin. Dit kan in uw voordeel werken.

Een interessant onderdeel was de pluktuin die Zentoo had gecreëerd. “Door zoiets in de bloemenwinkel neer te zetten, kan elke bloemist zijn eigen tuin maken.” De ‘tuin’ was voorzien van allerlei emmers, gevuld met steekschuim. Elke klant kan zo zijn eigen chrysanten ‘plukken’ en een eigen boeket naar wens samenstellen.

Ook is Zentoo actief bezig met de ontwikkeling van duurzame chrysantenhoezen. Op dit moment worden er drie verschillende soorten gebruikt. De papieren hoes, de standaardhoes (gemaakt van 50% gerecycled plastic) en de composteerbare hoes, die voor bloemisten erg aantrekkelijk is omdat deze direct met het overbodig blad in de groenbak kan.

Helpt u ons een handje? Laat via social media weten welke hoes voor u het beste werkt.

ON THE MOVE | De oorsprong van ‘Glances of Urban Tane’

Glances of Urban Tane: een rozenmix die gekenmerkt wordt door krachtige, stoere en ’n tikkie gekke rozen. Met die kleuren, volle bloemkoppen en flinke doornen is dat goed te zien. Waar komen ze eigenlijk vandaan?

Lees meer

DIY | Bloemwerk voor de jongere consument

Lees meer