mobile menu
mobile menu
Reacties

DIY | FRIS LENTEBOEKET

De lente is officieel van start gegaan en dat maakt een mens blij! Steeds meer bollen, bloemen en kleuren laten zich zien. Met dit kleurrijke boeket creëert u direct extra lentekriebels. Kunt u uw klant hiermee verrassen?

Om u op weg te helpen, staat hieronder een boodschappenlijstje met de benodigde producten. Een mix aan prachtige bloemsoorten om dit mooie boeket in ’n handomdraai samen te stellen. Wat denkt u, is dit een goed idee voor Pasen?

 • Anthurium Cognac
 • Eustoma Rosanne Deep Brown (D)
 • Genista Oranje
 • Hyacinthus Gipsy Queen
 • Ornithogalum Saundersiae Paars
 • Ranunculus Success Hanoi
 • Rosa Kahala-BB
 • Rosa Lovely Dolomiti
 • Rosa Prima Donna+
 • Vanda Sunanda Dark Chocolate Brown
 • Vanda Sunanda Leopard Tangerine
 • Tak Weide (Krul) Rood 

Om het boeket wat extra’s te geven, heeft onze designer een soort (vogel)nestje om de bloemen gemaakt. Ze gebruikte hier kronkelwilg en koperkleurig bouillondraad voor, waardoor het kleurenpalet intact blijft.

Wilt u dit boeket zelf samenstellen? Zoek dan de bovenstaande producten in de webshop of vraag uw verkoper naar deze of vervangende soorten. Post uw creatie op Social Media en tag* ons in het bericht. *Door ons te taggen geeft u toestemming voor het gebruik van de bewuste foto in onze on- en offline materialen.

ON THE MOVE | Trends voor bloemisten groothandel

Het najaar 2019 en voorjaar 2020 hebben al vorm gekregen dankzij trendwatchers. Director Nancy van Kleef houdt deze voor FleuraMetz in de gaten en met haar team vertaalt ze de trends naar werkbare concepten voor de sierteelt. Ze laat zien wat het komend jaar gaat brengen:

Lees meer

SPOTTED | Tillandsia met een twist

Een echte eyecatcher, deze Tillandsia. Tillandsia is de familienaam voor ‘airplants’ of ‘luchtplantjes’. Het leuke van dit bijzondere product is: ze zijn direct in de FleuraMetz webshop te vinden! Heeft u ze al gezien?

Lees meer