mobile menu
mobile menu
Reacties

DIY | Bloemwerk voor de jongere consument

Op p. 4 & 5 van het FleuraMetz BLAD zag u al twee pagina’s vol creatieve ideeën voor het verwerken van de krachtige Rhodos. De lezer met scherpe blik zag dat één van die creaties specifiek de jongere consument aanspreekt. Ook eens proberen? Met onderstaande tips maakt u dit verfrissende en hippe boeket in ’n handomdraai.

De floral designer heeft het bloemwerk bewust niet korenschoof gebonden. “Het is juist parallel gebonden, waarbij de stelen strak naast elkaar worden gehouden. De lange, sterke Rhodos steel is daar zeer geschikt voor. Door deze bindwijze ontstaat er een trendy boeket dat past bij de jongere consument.”

  • Rosa Rhodos
  • Olijfblad
  • Kalanchoe tomentosa (pandaplant)
  • Jute
  • Goudkleurig wikkeldraad

De keuze voor grijsbladig groen als olijfblad en Kalanchoe tomentosa is bewust. Dit blad versterkt de onverwachte uitstraling die de roos heeft maar houdt ’t boeket verrassend licht. Dat past perfect bij de doelgroep!

Zelf aan de slag? Deel uw creaties op social media en tag ons!

Bloemist en zichtbaar zijn via FleuraMetz? Tag ons op social media en wie weet gebruiken we uw arrangement! Door ons te taggen geeft u toestemming voor het gebruik van de bewuste foto in onze on- en offline materialen.

SPOTTED | Kleurrijke pluktuin op Trade Fair

Op 6 en 7 maart vond de Trade Fair in Naaldwijk (NL) plaats. Preferred Supplier Zentoo presenteerde in het World Horticenter prachtige boeketinspiratie, verschillende duurzame verpakkingen én een kleurrijke chrysantenpluktuin. Dit kan in uw voordeel werken.

Lees meer

DIY | Perfect voor een bruiloft

Een populaire trend is het, deze bloemenwolk. De bloemcreatie wordt veel gebruikt als tafelaankleding op bijvoorbeeld bruiloften of andere events. Onze arrangeur Tessa ging ermee aan de slag en geeft ’n aantal handige tips!

Lees meer