mobile menu
mobile menu
Reacties

INSPIREREN | DIY - Liefdevol geschenk

Liefde en verbinding, dat is Valentijnsdag. Op 14 februari geven mensen elkaar extra aandacht door middel van ’n hartverwarmend geschenk. Of dit nu is voor een partner, vriend, familielid of geheime liefde, deze Do-It-Yourself maakt elke keer een grootse indruk.

Benodigdheden:

  • Rhodos-rozen
  • Snoeischaar
  • Koudlijm
  • Hatbox
  • Luxe folie of papier (als bedje voor de roos)

Waarom de designer gekozen heeft voor de Rhodos? “Ook bij minder zorgvuldig handelen, is deze roos ideaal voor verwerking in decoraties. De lichtheid en houdbaarheid van de sterke Rhodos was daarbij ’n mooie aanvulling.”

Stap 1
Houd 1 steel apart. Knip van de overige stelen de rozenknoppen af.

Stap 2
Trek de blaadjes voorzichtig van de geknipte rozenknoppen af.

Stap 3
Zorg ervoor dat elk van de geplukte blaadjes voorzien is van voldoende koudlijm.

Stap 4
Pak de eerder apart gehouden steel. Plak de rozenblaadjes een voor een tegen de bloemkop aan.

Stap 5
Is de roos naar wens? Knip dan het groene blad van de originele roos en plak deze aan de onderkant van de roosknop.

Stap 6
Knip ten slotte de steel van de roos af en plaats de roos bijvoorbeeld in een mooie cadeaubox. Klik hier voor ons aanbod cadeauverpakkingen.

Tip van de designer: “Ook in bruidswerk kunt u deze bijzondere techniek toepassen. Geef de bruid in plaats van een bruidsboeket een prachtig uitgewerkte bruidsroos en werk de steel af met luxe lint en een pareltje.”

Is dit iets voor uw klanten? We hopen dat er veel geliefden zijn die hiermee verrast zullen worden. Deel uw Valentijncreaties op sociale media en tag* FleuraMetz, zodat we kunnen meegenieten van alle bijzondere creaties. Veel succes!

 

*Bloemist en zichtbaar zijn via FleuraMetz? Tag ons op social media en wie weet gebruiken we uw arrangement! Door ons te taggen geeft u toestemming voor het gebruik van de bewuste foto in onze on- en offline materialen.


ON THE MOVE | FleuraMetz @ IPM

De IPM Essen bleek tussen 22 en 25 januari wederom het belangrijkste trefpunt voor de internationale groene sector. Als partner van de FDF, Fleurop en Floral Fundamentals was FleuraMetz op verschillende plekken aanwezig op de beursvloer en showbühne en zag verrassend veel moois.

Lees meer

VERBINDEN | Meer volgers op uw Instagram

Uw creaties, boeketten en bloemwerk online promoten, is goed te vergelijken met het promoten van een merk. Instagram is zeer populair en gericht op fotografie. Dit medium geeft veel mogelijkheden om uw merk én werk te promoten, en creatief en vernieuwend bezig te zijn.

Lees meer