mobile menu
mobile menu
Reacties

DIY | Haal het beste uit uw zakelijke Instagram-account

Instagram is een van de meest populaire sociale platforms van dit moment. Niet alleen privé, maar ook zakelijk wordt deze tool steeds vaker gebruikt. Maar hoe werkt dat, Instagram zakelijk inzetten? We zetten een aantal tips op een rij.

Er zijn verschillende soorten accounts. Een Business-account geeft extra opties, zoals een contact button of mogelijkheid tot adverteren. Ook krijgt u inzicht in het bereik van berichten en de beste tijdstippen om te posten. 

Maak gebruik van storytelling! Creëer verhalen over uw producten en verkoop meer dan alleen een boeket. Consumenten hebben een groeiende behoefte aan eerlijke producten en betrouwbare informatie. Zorg dat u weet wat u in huis heeft en welke specifieke of unieke informatie daarbij hoort. Door uw vakkennis op een andere manier te tonen, zorgt u voor klantenbinding. 

Al eerder hier verteld, nog steeds heel waardevol: Instagram Stories (lees hier). Deze posts blijven maximaal 24 uur staan en kunnen zo een aantrekkelijk verhaal vertellen. Ook kunt u al uw creativiteit kwijt met behulp van stickers, eigen teksten en GIF’s (kleine, bewegende beelden).  

Last but not least, gebruik #hashtags. Ze zijn populair en werken op verschillende platformen, zoals Twitter en Facebook. Met hashtags valt u op bij de juiste doelgroep. Maar welke hashtags werken voor uw klanten? Wij zeggen: learning by doing. De app Hashtagger gebruiken is ook een idee. Deze app bepaalt de meest populaire hashtags van het moment, maar dat wil niet altijd zeggen dat het voor uw doelgroep van toepassing is.

Blijf frequent posten, proberen en laten zien wat u in huis heeft. Vragen? Stel ze via ons Instagram-account: @fleurametz_official

DIY | Een zomers fleurige haarband

Voor velen de favoriete tijd van het jaar: zomer! Dat mag gevierd worden en deze DIY is daar perfect voor geschikt. Dit kan in de etalage, als workshop of voor festivals, bruiloften of andere evenementen. Waar zou u ‘m inzetten?

Lees meer

ON THE MOVE | Bloemist Stephan Triebe bezoekt Preferred Supplier Kiara Flowers

De Deutscher Meister der Floristen 2016, Stephan Triebe, is in maart op bezoek geweest in Ecuador. Hij ontdekte de krachtige natuur en bezocht verschillende kwekerijen, waaronder Preferred Supplier Kiara Flowers. Onder de indruk van het intensieve productieproces doet hij zijn verhaal.

Lees meer