mobile menu
mobile menu

Triflor - Tulpen

Ruim 30 jaar levert Triflor tulpen aan FleuraMetz. De Preferred Supplier is gespecialiseerd in bijzondere bloemvormen, zoals dubbele, crispa en parkiet. Omdat ze zelf de bollen opkweken, houdt Triflor de kwaliteit volledig in eigen beheer. Triflor is gecertificeerd volgens MPS A en Global GAP.

Triflor teelt tulpen op meerdere locaties in Nederland en heeft ook tuinen in Zuid-Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Deze tulpen kennen een "verschoven seizoen", het is immers winter in Nieuw-Zeeland als het zomer is in Europa. Dankzij deze verse bollen kan Triflor een zeer goede kwaliteit leveren, zelfs in de herfst.

De bijzondere tulpen van Preferred Supplier Triflor BV zijn verkrijgbaar van oktober tot en met april. Gedurende deze tulpenperiode is het assortiment van Triflor bij FleuraMetz in de voorraad te vinden. Benieuwd naar de vele mooie soorten? Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden of ontdek het aanbod in de webshop onder het filter Preferred Supplier Triflor.

FleuraMetz_grower_tulips_fresh_triflor_bvFlowers_buying_Florist_event_FleuraMetz_tulips_PreferredSupplierFlowers_buying_Florist_event_FleuraMetz_tulips_PreferredSupplier