mobile menu
mobile menu

Ton Vreugdenhil - Freesia

Preferred Supplier Ton Vreugdenhil introduceerde de freesia concepten Ton’s Ten en ton SUR ton. Ontdek welk van de twee bij uw doelgroep horen: Zwaardere hoofdtakken in een luxueuze hoes of freesia’s per tien stuks in een hoes verpakt.

Ton’s Ten is een kwaliteitsconcept voor de betere groothandel en bloemist. Dit concept bestaat uit tien freesia’s in een luxueuze hoes, verkrijgbaar in zes kleuren. In de Ton’s Ten Selectionworden alleen hoofdtakken verwerkt: van een freesiaplant wordt één hoofdtak geoogst, waarna de zijtakken verder doorgroeien om later geoogst te worden. Hoofdtakken zijn altijd zwaarder in gewicht en beter van kwaliteit.  

In 2012 introduceerde Preferred Supplier Ton Vreugdenhil het concept ton SUR ton. Voor het eerst werden freesia’s per tien stuks in een hoes verpakt in plaats van de gebruikelijke vijftig. Door verschillende kleuren van die kleinere bossen bij elkaar in een emmer op de markt te brengen, speelde Ton Vreugdenhil slim in op de behoefte aan kleinere verkoopeenheden. 

Ontdek welk van de twee bij uw doelgroep horen. Interesse in de beschikbaarheid van deze concepten? Neem contact op met uw verkoper of scrol online door het aanbod per besteldatum.

Ton_vreugdenhil_bulbes_freesias_FleuraMetzton_vreugdenhil_bulbes_freesias_FleuraMetz_fresh_flowers

Ton_vreugdenhil_bulbes_freesias_FleuraMetz_fresh_flowers