mobile menu
mobile menu

Rodenburg Roses

De Red Naomi’s van broers Ton en Jan Rodenburg vallen duidelijk onder de categorie ‘Hollands glorie’. Rodenbrug Roses heeft elke dag opnieuw een constant kwalitatief aanbod voor handen en mag zich met recht Preferred Supplier noemen.

Preferred Supplier Rodenburg Roses heeft twee tuinen en teelt de rozen vanaf exact hetzelfde moment. Daarom bieden beide tuinen een stabiel en kwalitatief aanbod. Samen zorgen de tuinen ervoor dat ze elke dag de benodigde aantal stelen kunnen leveren. Naast optimale zorg en aandacht zijn er natuurlijk ook andere invloeden die een rol spelen in de rozenteelt. Denk aan het trouwseizoen, Valentijnsdag en warm weer.

"Bruiloften vieren de liefde en het geluk. Boeketten en arrangementen ondersteunen deze emoties. De Red Naomi is niet alleen een schitterend rode roos, ze staat ook symbool voor liefde, vreugde, geluk, passie en vuur. De Red Naomi van Rodenburg Roses leent zich perfect als prachtig onderdeel van het bruidswerk. Dat kan in het boeket, maar ook bij de tafelschikking of als corsages. De roos is het hele jaar beschikbaar en verspreid een subtiele geur."

Rodenburg Roses Red Naomi CorsageRodenburg Roses Red Naomi Roos

Rodenburg Roses Red Naomi