mobile menu
mobile menu

Rosa Plaza

Het Afrikaanse Ethiopië zorgt met een optimaal klimaat voor kleurrijke, felle rozen. De kwekerij is in de eerste drie jaar na de start gegroeid van 18 hectare naar 38 hectare. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Ook wordt voldaan aan alle Fairtrade certificering.

Rosa Plaza zorgt goed voor haar personeel. Zij krijgen onder andere gratis gezondheidszorg in de bedrijfskliniek die wordt ondersteund door het ziekenhuis van het project. De kinderen van de medewerkers kunnen naar de school op het complex. Ook het hele dorp, Ziway, heeft economisch profijt van Rosa Plaza.

Omdat het moment van oogsten tot en met de productie in eigen beheer is, heeft Rosa Plaza alles zelf onder controle. De keten is kort en de service hoog. Ook wordt hierdoor voldaan aan alle Fairtrade certificering richtlijnen. Fairtrade past helemaal bij de gedachtegang en beleid van Rosa Plaza.

RosenWebshop_Blumengrosshandel_Einkaufen_florist_blumen_pflanzen_blumenwebshopRosenWebshop_Blumengrosshandel_Einkaufen_florist_blumen_pflanzen_blumenwebshop

RosenWebshop_Blumengrosshandel_Einkaufen_florist_blumen_pflanzen_blumenwebshop