mobile menu
mobile menu

Bloemenkwekerij van de Westeringh

In 2005 is startten John en Linda van de Westeringh met de teelt van de Chrysant Madiba. In deze moderne kwekerij worden op jaarbasis nu ruim 17 miljoen Madiba’s in zeven verschillende kleuren geproduceerd.

De kracht van de Madiba zijn de vele kleine bloemen per tak, de takstevigheid en de lange houdbaarheid. De Madiba moet het niet van haar gewicht hebben maar van haar hoge sierwaarde. Licht maar met veel bloemetjes. In de kwekerij wordt grote aandacht besteed aan de kweektechnieken en er heerst grote concentratie. Van begin tot eind. Speciaal voor FleuraMetz is de vijf-kleurenmix die Bloemenkwekerij van de Westeringh exclusief maakt.

De drijvende kracht achter van de Westeringh is toch wel het hechte team vertelt John. Naast de kwaliteit van de bloemen is de sfeer in het bedrijf heel belangrijk in het bedrijf. Alle werknemers komen uit ‘het dorp’ en iedereen gaat tussen de middag even naar huis om te eten. Op vrijdagavond wordt er niet gewerkt maar wordt er gezellig een hapje en een drankje in de kantine gedaan. John heeft een team waar hij echt op kan bouwen!