mobile menu
mobile menu
Tel
Fax
Middelbroekweg 31
2675 KC Honselersdijk
Nederland

Tour

FleuraMetz zoekt naar mogelijkheden die passen bij elk bedrijf in de sierteelt. Zo bieden we u de mogelijkheid de bloemen door de tourauto te laten bezorgen.

Bent u op zoek naar het juiste aanbod bloemen, planten en accessoires? We delen wat ons inspireert graag met onze bloemisten, tuincentra en overige partners. Als groothandelaar in Europa en Noord Amerika heeft FleuraMetz zowel Cash & Carry’s, touren als een veelzijdige webshop. Hierdoor kunt u gemakkelijk en op uw eigen manier inkopen in onze one-stop-shop.

Bloemistentour

De Tour zit vol verse planten en bloemen, waarmee de geleverde bestelling kan worden aanvullen. Zo kunt u zonder de winkel te verlaten kiezen uit de mooiste bloemen en planten. De FleuraMetz-chauffeur past zijn assortiment zo goed mogelijk aan voor de bloemisten en bedrijven waar hij langsgaat. Zo kan iedereen zelf zien en voelen wat we te bieden hebben.

Benieuwd?

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem contact op met de FleuraMetz-accountmanagers. Zij leggen u helder uit wat er allemaal mogelijk is.