mobile menu
mobile menu

Bedrijfscultuur

Bij bloemen en planten draait het om beleving. Ze versterken emoties, bieden troost en geven sfeer aan de omgeving. Ook bij FleuraMetz hechten we aan beleving. Voelen dat iedereen deel uit maakt van het geheel, samenwerken, kansen ‘ruiken’, groeien en bloeien. Successful. Together.

De collega’s bij FleuraMetz zijn gemotiveerd en betrokken. Er wordt hard gewerkt om de organisatiedoelen met elkaar te bereiken. Daarbij passen openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit.

FleuraMetz is een gezonde en stabiele onderneming, die graag voorop loopt binnen de branche. Met onze ruim 1400 collega’s werken we aan het verder professionaliseren van de organisatie. Het betekent ook dat we continu investeren in nieuwe methoden voor bijvoorbeeld ICT-oplossingen om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Verantwoordelijk, menselijk en voorwaarts zijn de kernwaarden van FleuraMetz.

We investeren ook graag in individuele ontwikkeling. Leren door beleven hebben we daarbij hoog in het vaandel staan: begeleiding op de werkplek, leren van ervaren collega’s, ervaren hoe het er op andere afdelingen aan toe gaat en ‘gewoon eens doen’. Leren kan ook door het volgen van opleidingen. Als het er op aan komt, vinden wij talent echter belangrijker dan het halen van een diploma.

FleuraMetz is een veelzijdig bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. We werken samen met groothandelaren, kwekers en bloemisten op internationaal niveau. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Kijk bij de vacatures of lees meer over open sollicitaties, stages of traineeships. Voor andersoortige vragen kunt u contact opnemen met HR.

Collega's