mobile menu
mobile menu

Bloemen

Bloemen zijn niet alleen mooi, ze inspireren als woorden tekort schieten. Zo wordt de witte lelie veel gebruik als grafbloem, terwijl de krokus wordt gezien als symbool voor een nieuw begin. FleuraMetz hoopt u via het uitgebreide assortiment te inspireren en te ondersteunen.

FleuraMetz kan u helpen, doordat het inkopen met zorg gebeurt en overzichtelijk wordt aangeboden. Dat kan in de inspirerende Cash & Carry's, waar een groot deel van de bloemenpracht staat uitgestald. Een andere inkoopmanier is via de bloementour, die met zijn wagen vol verse bloemen bij uw winkel langsrijdt. Als derde optie kunt u de webshop bezoeken en kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen.

Bij alle drie de inkoopmanieren is de kwaliteit van uw vertrouwde FleuraMetzproducten gewaarborgd. Daarnaast kijken onze Product Scouts dagelijks en wereldwijd uit naar New Stars, vernieuwende producten die hun weg naar de markt nog moeten vinden. 

Ook als u een bloemenopdracht op een verre bestemming hebt, kunt u met FleuraMetz-bloemen werken via onze afdeling Flying Dutch Flowers. Zo kunt u als vakbloemist onderscheidend en vernieuwend zijn, terwijl u uw eigen signatuur behoudt

TIP: FleuraMetz levert snijgroen onder de naam Leafer; een sterk, bedrijfsmerk voor snijgroen van premiumkwaliteit. Direct geleverd vanuit hoogwaardige kwekerijen, zonder extra handling en opgeslagen op de juiste temperatuur.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer concrete informatie.